Terugblik 2023

We kunnen terugkijken op een fantastisch evenement, dat ondanks (of misschien wel dankzij) het niet altijd even mooie weer, heel goed werd bezocht.

Zowel de exposanten als de bezoekers waren erg tevreden.
En dit is voor ons als Stichting een pak van ons hart.  Het had uiteraard niet gekund zonder heel veel hulp van vele vrijwilligers die zich met hart en ziel hebben ingezet om de expositie te laten slagen: heel veel dank daarvoor!
Zie ook het artikel in het Noordhollands Dagblad.

Veiling
Dit jaar werd er voor het eerst in de historie van Kunst Kijken een veiling georganiseerd. Drie werken waren geschonken door Volendammer kunstenaars ten bate van de Stichting Kunst Kijken Volendam. De opbrengst is erg welkom en nodig om een dergelijk groots evenement nog jaren te kunnen organiseren.
Naast op de werken van Jans van Baarsen, Jan Koning en Jan Tuijp (Pet) kon er ook worden geboden op 2 aquarellen van Louis Raemakers (tekenaar van wereldfaam in de Eerste Wereldoorlog). De opbrengst van deze twee aquarellen is gedeeld door Kunst Kijken en de Stichting Fonds Ouderenzorg Volendam.
Onder leiding van een magistrale Cees de Wit werden deze stukken voor een mooie prijs geveild.

Wij danken hiervoor de gulle kopers en uiteraard de schenkende kunstenaars.

‘Dut ken wuiran’!!!!

Onze Bianca koninklijk onderscheiden
Tot haar grote verrassing werd onze Bianca bij de opening van Kunst Kijken Volendam koninklijk onderscheiden! We zijn heel erg trots op haar en hopen dat ze nog vele jaren doorgaat.
Zie ook het artikel in het Noord-Hollands Dagblad.