Deelnemers 2022

Elize van Sonderen
Klei

Klei is voor mij magisch materiaal omdat je er zo ongelofelijk veel mee kunt doen. Belangrijk zijn: ritme en herhaling, de organische vormen en structuren in de natuur. Het zijn onuitputtelijke bronnen!

Bianca Vos
Keramiek

Sinds enige jaren werk ik met textiel. De veelzijdigheid van het materiaal spreekt me enorm aan. Tijdens de route zal ik mijn laatste werken laten zien.

Annemarie Kroon
Fotografie

Fotografie is een van mijn hobby’s en ik maak vaak foto’s in de natuur. Vooral macrofotografie en landschappen vind ik leuk. Vaak worden mijn foto's getoond op RTL4weer. Tevens schilder, teken en boetseer ik in mijn vrije tijd.

Anneke Peereboom
Kunstschilder

Ik ben professioneel kunstschilder en woon en werk in Edam. Licht, lucht, het spelen van de wind, zijn inspiratie voor mijn schilderijen. Vormen en beelden, ontdaan van hun herkenbaarheid, krijgen een nieuwe betekenis op een ander niveau.

Anneke Mulder
Keramiek

Een ontdekkingstocht via Suriname terug naar mijn roots in de Beemster- dat is het verhaal van mijn keramiek.

Anneke Burger van der Blom
Schilderkunst

Vanaf mijn 3e teken en schilder ik al. Later geïnspireerd door mijn vele reizen. Specifiek maakte ik wilde dieren in velerlei kleuren. Naast (fantasie)landschappen maak ik in opdracht ook paarden, huisdieren en kinderportretten. Ook geef ik les.

Angelique van den Hogen
Schilderkunst

Ik baan mezelf een nieuwe weg, van kleurrijke abstractie naar een strakke kleurrijke vormgeving. Creëer mijn eigentijdse abstracte verbeelding van het cultureel verleden, geef nieuwe vorm aan cultureel erfgoed.

Gerard Handgraaf
Teken- en Schilderkunst

Ik ontwikkelde mijn eigen techniek van schilderen en tekenen, ben volledig autodidact. Mijn schilderijen zijn opgebouwd uit verschillende lagen waardoor er veel structuur ontstaat in mijn werken. Kom het zelf beleven bij Kunst Kijken Volendam.

Henk Snoek
Beeldend Kunstenaar

Het creëren van elk nieuw werk is voor mij een uitdagend proces van experimenteren, zoeken naar een balans en harmonie van kleur en compositie. Het is daarbij ook een kunst om te stoppen en af te ronden op het juiste moment.