Aanmelding 2023 staat weer open

Kunst Kijken Volendam 2022 werd erg goed bezocht en zowel de kunstenaars als het publiek waren erg enthousiast over onze expositie. Reden voor het bestuur en PX om dik tevreden te zijn en enthousiast te starten met de voorbereidingen voor 2023. 

In 2023 wordt Kunst Kijken Volendam gehouden op zaterdag 21 en zondag 22 oktober.

Aanmelding kan via Menu onder de knop Aanmelden.

We vragen jullie om dan maximaal 3 foto’s van jullie werk toe te voegen. Let op: voor de kunstenaars die de voorgaande jaren meededen aan Kunst Kijken Volendam geldt dat zij alleen mogen inschrijven met werk waarmee ze daar nog niet geëxposeerd hebben

De inschrijving sluit op 30 juni 2023. 

Inschrijven betekent niet automatisch een expositieplaats. Het bestuur beoordeelt de aanvragen op originaliteit en vernieuwing en let daarbij op diversiteit in kunstvormen o.b.v. de aangeleverde foto’s.  
In juli maakt het bestuur bekend welke kunstenaars worden uitgenodigd om daadwerkelijk aan Kunst Kijken 2023 deel te nemen.  

Ook in 2023 vragen wij jullie weer om een extra werk te maken voor de thematentoonstelling. Het thema voor 2023 zal in een later stadium via e-mail bekend worden gemaakt.  

Wees creatief! We wensen je veel plezier. 

Het bestuur van Kunst Kijken Volendam 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *